Incompany

Opleidingscentrum BOB ingenieursbureau Zondag verzorgt ook incompany trainingen. Incompany cursussen zijn trainingen die op uw locatie gegeven worden. Uw werknemers kunnen daaraan in groepsverband deelnemen maar ook individueel. Onze trainers komen 1 of meerdere dagdelen bij u op locatie en verzorgen een volledige training. U kunt het tijdstip en de frequentie volledig zelf bepalen. Uiterst flexibel dus!
Onze cursussen vergroten de betrokkenheid van werknemers en verbeteren de werkwijze. Het is ook mogelijk om certificeringen te behalen d.m.v. onze incompany cursussen. Weet u nog niet goed welke incompany cursus het beste bij uw situatie en budget past? Wij staan u graag te woord!

De vier zekerheden van onze incompany cursussen

aspirant-maatvoerder-2a

Organisatie staat centraal

Door middel van een intakegesprek kunt u uw wensen/behoeften, wat de inhoud van de cursus betreft, kenbaar maken. Vervolgens ontwikkelen wij aan de hand van de intake een opleidingstraject compleet op maat! De opleidingen, trainingen en workshops staan dus volledig in de context van uw bedrijf. Hierdoor voorkomen wij dat uw werknemers aan het einde van de opleiding niet in staat zijn om de kennis te vertalen naar de alledaagse situatie in uw bedrijf.
themadag-moderne-inwinningstechnieken

Praktijkgericht

Wij willen graag de situatie voorkomen waarin uw werknemers alleen weten hoe het moet maar vervolgens niet weten hoe het gaat! Bij onze cursussen worden daarom praktijkvoorbeelden van uw eigen business/branch gebruikt om de toepasbaarheid te verhogen en het leerproces te versnellen.
hogere-landmeetkunde-module-3

Zeer flexibel

Nadat u het concept, wat wij aan de hand van de intake maken, heeft goedgekeurd beginnen wij met de voorbereidingen. U kunt echter tijdens onze voorbereidingen, en zelfs nog tijdens het traject, het concept nog altijd laten aanpassen op de actuele veranderingen/ontwikkelingen van uw organisatie. Bovendien kan het opleidingsplan volledig worden afgestemd met de planning/andere activiteiten van uw organisatie of bedrijf! Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om volledig betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het concept. U kunt dan bijvoorbeeld zelf de onderwerpen kiezen.
maatvoerder-3a

Teambuilding

Uw werknemers ontwikkelen tijdens de training dezelfde kennis, waardoor zij elkaar gemakkelijk kunnen begrijpen. Bovendien is de uitwisselingen van ervaringen en gedachten altijd een vaste prik tijdens de training. Het resultaat is dan ook uiteindelijk meer begrip voor elkaar wat leidt tot meer samenwerking.