Locatie

Met uitzondering van de incompany cursussen, worden alle andere cursussen en trainingen gegeven op een locatie in Bruchem (gemeente Zaltbommel). Het zalencomplex ligt pal naast de A2 en is dus zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg. Op de locatie van Bruchem beschikken wij over comfortabele vergaderzalen plus een zeer geschikt meetterrein voor praktijkoefeningen. In ons  zalencomplex is tevens gratis wifi aanwezig. Ook catering behoort tot de mogelijkheden in ons complex.

Zalenverhuur

Daarnaast lenen onze multifunctionele zalen zich ook uitstekend voor vergaderingen, bedrijfspresentaties en het geven van opleidingen. Uiteraard beschikken wij over alle apparatuur zoals overheadprojectors, beamers ,flip-overs, dia-apparatuur en videoapparatuur. U kunt dus met een onbezorgd hart onze locatie huren zonder ook nog maar van alles te moeten regelen om de vergadering heen. U bent dus verzekerd van een goede basis van uw bijeenkomst. Onze complex is beschikbaar van maandag t/m zaterdag. Bovendien kan het complex ook ’s avonds gehuurd worden.

aspirant-maatvoerder-2a

Organisatie staat centraal

Door middel van een intakegesprek kunt u uw wensen/behoeften, wat de inhoud van de cursus betreft, kenbaar maken. Vervolgens ontwikkelen wij aan de hand van de intake een opleidingstraject compleet op maat! De opleidingen, trainingen en workshops staan dus volledig in de context van uw bedrijf. Hierdoor voorkomen wij dat uw werknemers aan het einde van de opleiding niet in staat zijn om de kennis te vertalen naar de alledaagse situatie in uw bedrijf.
themadag-moderne-inwinningstechnieken

Praktijkgericht

Wij willen graag de situatie voorkomen waarin uw werknemers alleen weten hoe het moet maar vervolgens niet weten hoe het gaat! Bij onze cursussen worden daarom praktijkvoorbeelden van uw eigen business/branch gebruikt om de toepasbaarheid te verhogen en het leerproces te versnellen.
hogere-landmeetkunde-module-3

Zeer flexibel

Nadat u het concept, wat wij aan de hand van de intake maken, heeft goedgekeurd beginnen wij met de voorbereidingen. U kunt echter tijdens onze voorbereidingen, en zelfs nog tijdens het traject, het concept nog altijd laten aanpassen op de actuele veranderingen/ontwikkelingen van uw organisatie. Bovendien kan het opleidingsplan volledig worden afgestemd met de planning/andere activiteiten van uw organisatie of bedrijf! Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om volledig betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het concept. U kunt dan bijvoorbeeld zelf de onderwerpen kiezen.
maatvoerder-3a

Teambuilding

Uw werknemers ontwikkelen tijdens de training dezelfde kennis, waardoor zij elkaar gemakkelijk kunnen begrijpen. Bovendien is de uitwisselingen van ervaringen en gedachten altijd een vaste prik tijdens de training. Het resultaat is dan ook uiteindelijk meer begrip voor elkaar wat leidt tot meer samenwerking.